Over Ons

Hoe Is Ons Linkbuilding Bureau Ontstaan?

Onze backlink service is ontstaan door een verre gaande specialisering op het gebied van linkbuilding door Seo Bureau “Simple Seo Amsterdam” (www.simpleseo.nl).

Na het succesvol opzetten en uitvoeren van effectieve backlink campagnes voor verschillende klanten heeft Simple Seo deze site opgezet om de linkbuilding diensten uit te breiden. Sindsdien maken velen bedrijven gebruik van onze diensten via deze site. Sinds kort kunnen Seo bedrijven hun link services uitbesteden dmv onze white label reseller services. Op deze manier stellen wij Seo bedrijven in staat om zonder veel tijd kwijt te zijn toch backlinks te kunnen verkopen aan hun klanten.

Wie Is Uw Contactpersoon?

  • Wouter van Nierop; Oprichter en eigenaar. Werkzaam in de branche sinds 2007.
    Sinds 2010 ben ik werkzaam als SEO linkbuilder en heb veel ervaring opgedaan bij klanten en voor eigen SEO projecten.

Waarmee onderscheiden wij onszelf?

Om te beginnen zijn wij zeer flexibel en brengen alleen kosten in rekening voor permanente geplaatste effectieve en kwalitatieve links. Dit zijn dus links die ervoor zorgen dat uw of de site van uw klanten hoger gaat scoren op belangrijke zoekwoorden in een voor u belangrijke zoekmachine zoals o.a. Google, Bing en Yahoo. Hiermee onderscheiden wij ons van de concurrentie die vaak met uurtarieven werken en je dus niet zeker bent van een x aantal links, efficiƫnte tijdsbesteding en niet in een linkbuilding sheet kunt zien wat ze nou precies hebben gedaan. Desalniettemin kunt u ons ook inhuren op basis van een uurtarief en in de meeste gevallen ook op basis van een garantie voor een top positie in Google en voor het behouden van deze top positie. Voordat we hieraan beginnen willen we wel graag weten met wie we zaken gaan doen en of we goede afspraken kunnen maken zodat de visie van tevoren wordt vastgesteld en de slaagkans erg hoog is. Daarna zullen we pas een offerte op maat op gaan stellen. Dit vooronderzoek zullen wij alleen doen wanneer we er zeker van zijn dat de kans op een langdurige samenwerking groot is en de opdracht dus interessant genoeg is voor om tijd te investeren in dit vooronderzoek.

Bedrijfsgegevens:

Adres: Joop Geesinkweg 901
Plaats: Amsterdam)
Postcode: 1114AB
Telefoon/WhatsappNr.: 06-26360378
Contactpersoon: Wouter van Nierop
Email: info(AT)backlinkbuilding.nl
K.v.K.: 60512857
BTW: NL001636527B04

Onze Linkbuilding Klanten:

Ons Linkbuilding Bureau is Gevestigd in Amsterdam. Voor meer informatie kunt u ons bellen (020-5616036) of mailen voor gratis advies of een offerte op maat. Linkbuilding Specialist Wouter van Nierop zal contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

default-poup