U kunt onze diensten aanschaffen en met winst doorverkopen aan uw klanten zonder dat zij hoeven te weten dat wij het werk voor u hebben gedaan. Dit wordt ook wel white label reselling genoemd en kan u zonder inspanning veel geld opleveren!

Onze white label reseller service is interessant voor o.a.:

  • Freelance linkbuilders
  • Linkbuilding bedrijven (met onderbezetting)
  • Webdesign bedrijven kunnen onze service doorverkopen zodat de sites die zij maken voor hun klanten goed gaan ranken in Google.
  • Online ondernemers die een nieuwe manier van online geld verdienen zoeken.

Hoe Gaat Het In Zijn Werk?

Wij leveren de link sheets met alle vindbare links aan zonder enige referentie aan ons bedrijf. Wij vullen de sheets aan uw logo en bedrijfsgegevens. Ook de SEO aanbevelingen, nulmeting en eindmeting van de keyword ranking rapportages worden white label aangeleverd met uw logo en bedrijfgegevens. Rekening houdend met de geleverde kwaliteiten flexibiliteit (op uurbasis almede op basis van vindbare links in een white label link sheet aangeleverd) maakt dit ons de ideale partner voor het zorgeloos uitbesteden van uw backlink service.

Wanneer Linkbuilding Uitbesteden?

Het aanmaken van goede links is een tijdrovende klus. Het zal vaak voorkomen dat u geen tijd heeft om links op een geregelde basis aan te maken voor uzelf of vor uw klanten. Wij kunnen dan bijspringen en ervoor zorgen dat de  continuïteit behouden blijft en uw link profiel optimaal blijft. Ook zult u of uw personeel een aantal keer per jaar vrij zijn en op vakantie gaan of ziek worden. In dat geval krijgt u te maken met onderbezetting en kunt u ons inschakelen om dit op te vangen. Ook krijgen veel SEO bedrijven aanvragen binnen die ze niet kunnen verwerken omdat ze bijvoorbeeld alleen op uurbasis werken en ook aanvragen binnen krijgen voor het aanmaken van links die vindbaar zijn en worden aangeleverd in een link sheet. Deze aanvragen zouden ze dan aan ons kunnen doorspelen en met winst kunnen doorverkopen aan hun klanten. Op die manier kunnen ze dan toch die opdracht binnenhalen en de klant tevreden stellen zonder er veel tijd aan kwijt te zijn. SEO en media bureaus die met ons een langdurige relatie aangaan ontvangen van ons aantrekkelijke kortingen. Zij betalen een van tevoren afgesproken prijs en kunnen daarna zelf de prijs bepalen die zij aan hun klanten willen berekenen.

Wij kunnen ook direct rapporteren aan uw klanten

U kunt ervoor kiezen om ons direct te laten rapporteren aan uw klanten waardoor er minder heen en weer hoeft te worden gecommuniceerd en er dus effectief en tijd besparend kan worden gewerkt. Wij zullen in dat geval een Non-Disclosure Agreement met u afsluiten. Neem contact met ons op om deze mogelijkheid te bespreken.

Kwaliteit Reseller Services:

U betaald alleen voor geplaatste, relevante links die u zelf gemakkelijk kunt terug vinden in het door ons aangeleverde excel bestand dat wij aan u of direct aan uw klant aanleveren. De aangemaakte links worden altijd dubbel gecheckt op plaatsing zodat wanneer uw klant de links controleert ze deze direct kunnen terug vinden. De links zullen geheel anoniem worden aangemaakt of met behulp van een pseudoniem zodat er geen enkele verwijzing naar ons bedrijf is en wij zullen er zorg voor dragen dat uw online reputatie verbeterd wordt door het schrijven van uitstekende teksten die wij zoveel mogelijk vooraf laten keuren. Hoge kwaliteit links halen wij uit ons bestand en vinden wij onder andere met speciale Google search queries en we bekijken ook waar de concurrenten hun beste links vandaan halen.

Kwaliteit van onze linkbuilders:

Wanneer u uw backlink service aan ons uitbesteed, dan kunt u er zeker van zijn dat de aangemaakte links van de hoogste kwaliteit zijn, dat er goede promotie voor de website wordt gedaan en dat alles op een natuurlijke constante manier, volgens alle richtlijnen en dus zonder risico wordt uitgevoerd. Onze Nederlandse linkbuilders weten goede advertenties, artikelen en relevante blog comments te schrijven zodat u er zeker van kunt zijn dat de online reputatie van de site optimaal is en er geen spam links worden geplaatst. Artikelen worden altijd ter goedkeurig voorgelegd aan de klant voordat ze online worden gepubliceerd. Al onze linkbuilding experts zijn door ons zelf intern opgeleid en houden we constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast hebben zij ruime ervaring met linkbuilden (minimaal 1 jaar) en doen geregeld werkzaamheden voor onze klanten en ons eigen netwerk van sites. De aangemaakte links worden ook goed gecontroleerd door een 2e linkbuilder voordat er wordt gerapporteerd. Veel ervaring doen we op met testen die we continue uitvoeren op ons eigen netwerk van sites. Tevens hebben wij door de jaren heen de beste link opties in een bestand verzameld waardoor we snel kunnen werken. Ook weten wij wat goed werkt door de resultaten die hebben behaald. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste veranderingen in de Google algoritmen en zullen nooit risicovolle links aanmaken maar ons richten op kwaliteit. Bij twijfel kunt u altijd vragen naar onze laatste resultaten zodat u zeker weet dat we nog steeds up-to-date zijn en dus goede resultaten voor u zullen behalen.

Wilt u ook uw linkbuilding uitbesteden of reseller worden? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.